sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Soc!Medalie de aur pentru Romania la Jocurile Olimpice!

Catalina Ponor, cea mai titrata gimnasta a ultimului deceniu a hotarat sa revina in activitate. Ea a declarat ca isi doreste sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Catalina este la a treia revenire in gimnastica dupa surpriza facuta inainte de Londra, unde ea a reusit sa castige medalia de argint la sol,bronzul cu echipa si locul 4  la barna, dupa un duel cu americanca Alexandra Raismann. Gurile rele spun ca americanca ar fi fost favorizata de arbitrii si astfel i-a furat medalia Catalinei.Noi nu vrem sa fim rai sau sa ziceti ca tinem cu Catalina, insa asa a parut.
Revenirea Catalinei la lot este un mare plus pentru echipa Romaniei ,care in prezent se bazeaza doar pe Larisa Iordache si Diana Bulimar.

Chiar daca in 2016 ,ea va implini 29 de ani,noi suntem siguri ca va demonstra inca o data ce inseamna sa fii un campion.
Catalina confirma revenirea si pe facebook,insa spune ca nu este inca oficial. Noi ne bucuram si abia asteptam Jocurile Olimpice.Devine din ce in ce mai interesant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu